مقدار تولید جهانی نیشکر و چغندر قند 100 میلیون تن در سال است و تولید دیگر شیرین کننده ها به این نسبت جزئی است. برای تصفیه شکر خام و خارج ساختن ملاس از آن، ابتدا شکر خام را در آب گرم حل می نمایند. شیره شکر حاصل محتوی 65% ساکاروز است. سه فرآیند به منظور صاف کردن شیره شکر وجود دارد
1-فیلتراسیون 2-کربنات کردن 3- فسفاته کردن (روش های 2 و 3 درحال تکمیل و جایگزین است).
فیلتراسیون معمولی ترین روش است. در جریان فیلتراسیون اگر تصفیه کننده کمکی وجود نداشته باشد، به سرعت روزنه های تصفیه کننده مسدود می شود. برای جلوگیری از این مشکل از صافی های کمکی استفاده می شود. به ازای هرتن شکر تولید شده 0.5 کیلوگرم پرلیت مصرف می شود.
شرکت معدن کاوان تامین کننده پرلیت بسیار نرم و سفیذ مورد نیاز با بهترین کیفیت جهت استفاده در صنعت قند و نیشکر می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.
پل های ارتباطی با شرکت معدن کاوان
تلفکس: 66085508-021
تلفن همراه: 7866004-0990
وبسایت: www.madankavan.com
ایمیل: madankavancompany@gmail.com
لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید. همچنین بهتر است قبل از تحویل کالا ملک معدن و غیره خود در ازای چکهای رمزدار بانکی، با مراجعه به بانک مربوطه از اصالت آن اطمینان حاصل کنید.
این سایت تنها یک سایت تبلیغاتی می باشد و هیچ گونه منفعتی از معاملات شما نداشته و ندارد لذا در معاملات خود دقت لازم را داشته باشید و از نهادهای مربوطه استعلامات لازم را به عمل آوردید بنابراین هیچ گونه مسئولیتی بر عهده مدیریت سایت نمی باشد
این سایت هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهٔ راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
دیدگاه خود را ارسال کنید